Hjärtedans för allt det finaDet här är min trollstav, min Sailor moon-spira, mitt vapen och saknade sista kroppsdel! Som gör att det susar till i armen, glittrar till i blicken, skärps till i huvudet. Jag studsar glatt ut i vassen, upp på stenen, knäar i leran, lägger mig rätt ner i skogens snår - tveklöst och utan en (annars vanligt förekommande) tanke på alla spindlar och sattyg.

Det har ingenting med prestationen eller resultatet att göra där och då. Där och då är det bara magi. Det händer, görs, skapas. Det processas och jobbas och ivras och.. ooh! Fånga, fånga! Kom, in i den här cirkusen av uttryck. Inspireras av en tanke, förverkliga, inspireras av det som växer fram, välja, förstärka, ta bort, lägga till, vara flexibel med tid och rum och omständigheter.

En kärleksaffär med ljuset, med människorna, med miljön. En sån har jag.

Så jävla jävla fint.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

My Instagram