Några ord om mig

Jag är en analytisk vardagsoptimist som inhyser både en himla massa naiv älsk till typ allt och en dos gyttjesvärta. Mina livsmotton är "Kö ba kör!" tillsammans med typ "Skölj alltid ur durkslaget direkt, det går fan inte att diska ur intorkat broccolifnas ur de där små hålen". Om dagarna jobbar jag med kommunikation och har tidigare samlat tentapoäng i både kabelrullning och diskursanalys.

Derbypeppen!

Jag älskar äventyr lika mycket som att vara hemma i min färgglada och ekivok konst-fyllda koja. "Äventyr" kan betyda loppisbesök, stughäng, uterull, nakenbad, spelningar och dylikt skoj. Oh, och så lever jag med två hundar och en rar, rar och underbar sambo. Jag tränar roller derby med Västerås roller derby som Hummucide #5 och älskar det. Jag gillar klänningar, att ha händerna fria och att få gjort grejer på morgnarna. Jag tycker att de bästa människorna har högt till tak och öppet hjärta. 


Tröttheten som drabbar en ibland.

Jag ser mig själv som en kreativ person och har såväl pärlor, symaskin, garn, måleriprylar och instrument hemma men kommer mig ärligt talat alldeles för sällan för. Mitt hjärta sitter till vänster och det skriker att djur inte är våra att utnyttja, att feminism är en fråga för alla och att salsaburkarna borde tillverkas i minst dubbel så stor storlek. Bland annat.

Jag är en rätt festlig person faktiskt!

Hej!

1 kommentarer

My Instagram