Resultatet av att ha kört 94 träningspass på 9 månader


Det här ser ju ut som en helt vanlig jag. Lite stressad, i piffiga hängslen, på kontoret. Det är ju väldans lätt att se sig själv sådär: se sig för det som syns. Konturerna och kläderna. Och siffrorna: 86 kg på vågen och 178 cm i passet. Men vet ni, nu har jag fått andra bilder presenterade för mig.

Bokstavligt talat alltså.


Matchfoton av Carolina Makkula. WWW FB.Det enda jag ser är stark, fokuserad, modig, rå, ball! Jag ser så ut och det känns så, så sjukt bra när jag använder den här massan till kropp och står emot smällar på match, håller ut under hela våra träningspass som är 2 timmar långa varje gång och.. Eh, springer 3 km första löpturen efter ett års uppehåll (gjorde det i tisdags, true story).

BMI 27?

Det har sannerligen börjat blekna i jämförelse.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

My Instagram