StughängGrejer jag älskar:
  1. När våra hundar kan gå lösa hela dagarna
  2. Rosé
  3. Stuglukt och snea trägolv
  4. Kompisar
  5. Att stirra på vatten
  6. Loppisar
  7. Att äta mat
  8. Bastu och
  9. Bad
  10. Fia med knuff
Jag tycker om att tappa uppkopplingen, att sova i kylig sovstuga med tungt täcke, bristen på elektroniksurr, hur röd om kinderna och trött av all frisk luft en blir, att elda i öppna spisen på kvällen, att spela spel och bara vara.

Jag gillar att stirra på solen när den går ner, att kissa i skogen och att laga mat utomhus. Jag gillar att vara lustdriven och inte behöva förhålla mig till klockor. Jag gillar hur himla lugn jag blir av skog, vatten och byggnader helt i trä.

Det är superdupermysigt att få vara gäst. Men tänk när det äntligen är jag som bjuder in. Åh!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

My Instagram