Vi åkte en sväng till en handelsträdgårdDet var kul och nostalgiskt!

"En sån har jag dödat, en sån har jag dödat, en sååån har jag dödat.."

Jag älskar växter och har jämnt massor, men irreguljära rutiner såsom "ibland", "lagom" eller "när det behövs" är inte min grej helt enkelt. Min grej är att hjälpa slingrande växter slingra sig någorlunda kontrollerat, tycka till om växtval samt råpeppa för hur fint det blir. Det är han jag bor med som är en pysslig typ och vattnar, känner efter i jord och flyttar runt dem efter behov. De växter jag tog med mig när vi flyttade ihop utvecklade typ känslor av att plötsligt bli så väl omhändertagna. Trolldom är vad det är. 

Och fint blir det!

2 kommentarer

  1. Åh vilken fin klitoris! Vasa, heter den klematis? Äh skit samma, jag gillarn.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Två fina ting du! Ja, det är en sån! :)

      Radera

My Instagram