Jag tänker på:


Jag tänker på hur mycket jag tycker om att bada. Hur jag har kommit att acceptera äckliga algbeklädda klippor för möjligheten att ta sig ut i sjön. Fantastiskt. Jag tänker på badvattendroppsbeströdda hudar som sitter tillsammans i solen och filosoferar i timmar.

Jag tänker på grejen att hitta sig själv. Kanske är det inte så mycket att hitta. Vi är lager av erfarenheter som formar våra val. Det lönar sig inte att gräva inåt - vi ska kanske bara fokusera på att göra val som vi vill göra framåt. Jag tänker på att en person inte behöver ha en klädstil eller en homogen personlighet över huvud taget: för vi är inte homogena. Och vi är inte en stil. Vi kan välja olika kläder för olika tillfällen och syften och fortfarande vara oss. Jag är inte flyktig för att jag inte är konstant, tvärt om. Jag är stadig om jag kan variera mig och fortfarande vara trygg i att vara jag.

Jag tänker på stress och hur mycket sånt som tar sig in under min hud. Jag vill hinna göra så sjukt mycket, men det gör jag inte. Jag hinner inte och orkar inte. Ibland hakar jag upp mig på "inte" istället för att se allt som jag faktiskt gör. Jag gör massor. Jag har himlars kul. Så länge jag kan hålla ute allt det där som jag väljer bort. Jag missar saker. Det gör alla! Men det grämer mig, ordentligt, ibland.

Jag tänker på att jag är helt förälskad i cirkelkjolar, knytblusar och rockabillyklänningar. Gah!

Jag tänker på elgitarrer, vegansk pavlova, power meet och att bo i hus.

Ack, det var det. Tjo!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

My Instagram