Pride och derbyavslutning
Heeeeeeeeeerrejisses i mina galaxer! Lördagen var lyrisk! Västerås roller derby skulle fira av säsongen med att delta i prideparaden på Västerås Pride och sen ha avslutningsfest. Vädret spåddes bli ösregn exakt under paradtimmarna. Det sket vi i! Några tappra själar valde till och med att rulla trots den dystra prognosen!

När jag klev av bussen på väg till paraden så öste regnet ner. Det går inte annat än garva åt sånt där orimligt regn. Det var över +20° ändå, så frös gjorde en inte. Det var la bara att skutta iväg mot stora torget och halvvägs dit konstatera att ens tygskor var dyngsura. Spela roll! För regnet avtog, och paradstarten skedde under SOL! Uppehållet varade sedan till samlingen på Fiskartorget, och när sista bandet spelade där så öste det ner igen. Men vädergudarna gav kärleken chans att flexa vingarna - obeskrivligt fint!

Avslutningsfesten innehöll sedan tipsrunda, "lekar" (alla hade högre puls än under match), pyramid och vansinnigt mycket garv. TACK för detta år babes! Fan vad härliga ni och roller derby är! 

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

My Instagram