Utomhusminifestival en onsdag


Igår efter jobbet gick jag på pokéjakt bort till Vallby friluftsmuseum där The rap race festival skulle äga rum på friluftsteatern. Promo och några andra löpbitna hade anordnat en löptävling på dagen som sedan följdes av utomhusfestival i miniformat. Med två olika veganmatsförsäljare på plats! Klockrent.


Jag gick primärt dit för Mange Hellberg och Promos skull, men eftersom speltiderna låg senare än jag beräknat gick jag hem innan huvudakten klev på. Men Mange hann jag med vilket jag är grymt glad för.


Utomhus och musik alltså! Kaffe i pappmugg, gräsmatta, ens skor och sockar i en hög bredvid en, picknickfiltar och muntert surr från överallt, fritt inträde, opretentiöst och sjukt härligt. 

Lo, lo, lo, lo, love it.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

My Instagram