1-årsdagen av mitt första rull med VSTRD

23 augusti 2015

..var igår! Det firade vi med att ta in en gymnast som gästinstruktör för ett off skate-pass som fick min annars svaga ländrygg att kännas STARK och (!) MJUK på samma gång!

Det är alltså 1 år sedan jag gick hem tidigt från en kräftfest för vara i skick att gå på prova på-dag och sen kunna lägga drömmen till handlingarna. Det skulle bli för svårt, för krångligt med träningarna, för dyrt och för jobbigt. Så tog jag ett rull ut i rinken och blev tvärförälskad, och ett år senare står jag nu med på chartern för seriespelet i division 1 2016/2017. Så går det när en är modig och struntar i bilden av sig själv och vad en kan eller inte kan göra!

I dagarna har vi nya prova på-tillfällen och med massor av pirr ser jag på de nya åkarna och gör mitt bästa för att inte skrika "jag LOVAR jag var PRECIS så bambi som ni är!" i ansiktet på dem. Jag hoppas att de satsar och vågar, för rackarns vad mycket positivt det här har gett mig det senaste året. Gemenskap, kroppskontroll, självförtroende och så vidare.

Första träningen: 2 september
Tog minimum skills: 20 december
Första scrimmet: 5 januari, Sthlm
Antal bouts: 3 (Sweet-turneringen)
Antal hjul: 56
Antal skador: ½ - En översträckt lårbaksida (tejp och vila)
Derbyresor: Passade på att rulla med Avalanche City (Fernie) och Deathbridge derby dames (Lethbridge) när jag var i Kanada
NSO-vana: Penalty box timer
Favoritposition: Blocker (felvänd), siktar på pivot

Derbylove! 


23 augusti 2016

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

My Instagram