Fyra böcker på två veckorVafalls, jag älskar verkligen det här livet. Känslan blir så innerlig att jag liksom inte kommer mig för att uttrycka mig på något bättre sätt än så: het på gröten. Osofistikerat. Otåligt. Sedan finns det de med större tålamod att formulera sig, och för två veckor sedan fick jag impulsen att träna mitt tålamod genom att inspireras av deras. Jag har kort sagt fortsatt att läsa sen dess. Läsning tar tid! Jag prioriterar.

Jag har läst, och kan rekommendera, fyra böcker:
  • I varje ögonblick är vi fortfarande vid liv, av Tom Malmquist
  • Livet efter dig, av Jojo Moyes
  • Stoner, av John Edward Williams
  • The fault in our stars, av John Green

Fyra historier för den som vill cirkla runt och bli påmind om faktumet, träna på insikten att; allt, allt, allt det här vackra och bra kommer att ta slut. För den som vill fyllas av känslan av livets litenhet, meningslöshet - och storhet. Livet förtjänar större tankar om sig än banala väggord. Det är inte det slumpmässiga som utgör meningslösheten. Woppeli-doo.

Suck, jag tycker om att engagera hjärtat.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

My Instagram