Lördagen med stort L

SPOLIER. Såhär kändes den:


Dagen efter kunde jag knappt formulera mig, utan la mest upp en bild på skumpakorken från första skumpaflaskan som vi poppade i omklädningsrummet efter matchen och som jag sen bar i BH:n hela kvällen:


Och nu?

Post-derby-blues. Varför måste jag göra annat än spela roller derby för? Sorgligt.

För fifan vilken match. Vilket lag vi är. Vilken premiär jag, Kato och Red gjorde som VSTRD-spelare! Jag har vart så pirrig, pepp och förväntansfull och så gick det så himla fint. Vi mötte Uppsala roller derby som är lägre rankade än oss, och visst blev det en förhållandevis lugn match som vi kontrollerade och vann stort. Det var ett utmärkt sätt att göra premiär och ha säsongsstart på. Jag fick kliva ut som del i första linen på matchen, och känslan när vi höll jammern hela vägen utan ett endaste poäng var så himla klockrent! Åh! Och på läktarna satt en liten klack som var min, som kommit för att jag var där. Helt sinnessjukt glad gjorde det mig!

Jag drog på mig en penalty för multiplayer eller möjligen clockwise block, men i övrigt kändes mitt spel helt förträffligt. Jag hade koll på packet, höll vår strategi, bridgeade både bakåt och framåt.. Helvete vilket sjå derby är! Så himla fantastiskt. Efteråt fick jag höra så himla fina saker: att vår (vi nyas) spelförståelse är så grym, att det inte märks skillnad på oss och de äldre spelarna. Att de kunde skicka ut oss tre som egen line och vi höll även den jammern!(!) Jag fick faktiskt gråta lite av glädje innan läggdags över att ingå i det här helt underbara sammanhanget. DERBY LOVE INDEED!Derbyfoton: Jan-Anders NolemoEfter matchen var det inte ens slutspelat för mig. Nej. För jag har inte bara tränat inför den här dagen, jag har även övat. Plöjt ner massa timmar med en elgitarr senaste månaderna. Min derbyvän Tilda fick nämligen mitt "jag kan plocka Winnerbäcklåtar" på derbyavslutningsfesten i somras till att jag säkert är bra på punk också. Och det hade hon ju rätt i! Så på efterfesten några timmar efter matchen klev vi upp på scenen mellan två andra band och rev av en massa härlig punk och alternativ rock. Beaver Gods! Hej bandet!Ja, så typ, det är sånt här jag gör nu för tiden tydligen.
Jag har inte hämtat mig ännu. Ty:

SÅ ORIMLIGT RIMLIGT ROLIGT!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

My Instagram