Februari, sol, kaffe och uppsats


Nu jävlar är jag här vet ni. Vid c-uppsatsskrivningen. Vid min undersökning. Vid sista terminen på högskolan (!!!!!). Jag skriver om makt och språk och sex såklart, och jag har fått en bra handledare och fan, det här blir svinbra.

Vid sidan om det: roller derby, repa med bandet, dra i sig av den här ljuvliga vårsolen, googla hus på hemnet. Vi har vittring på något större än vårt kyffe till bo inne i stan. En kåk längre ut vore nåt. Med hundgård.Jag tänker att jag kommer bli en ännu skönare person när jag har mer pengar, mer ordning bland mina prylar och en frysbox att ALLTID ha shitload av matlådor i. Och då är jag ändå nöjd med mängden skön i mig redan nu.

Jag är pepp! På allt det där jag redan nämnt, och på att skriva bara. Pladder pladder. Så vi kör! Javisst! Det är ju fredag och allt!

2 kommentarer

  1. Fin färg! <3 Vad är det för märke?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! :) Det är Special Effects Hot lava!

      Radera

My Instagram