11 timmar i soffan and countingTredje dagen tokförkyld, vad passar då otroligt väl om inte att spendera dagen framför Vasaloppet och samtidigt ta tag i min gula stickning som legat och skämts ett tag. Men nu hade jag nog energi för att åtminstone sticka periodvis under dagen. Något jag gjort hela himla dagen är att heja på Brita Zackari som åkt Vasaloppet. Herrrregud. Och hon är inte ens klar ännu.

Mycket på grund av Vasapeppen och mycket av förkylningstristessen börjar jag nu fantisera om allt jag ska göra när jag blir frisk:
  • Åka skidor
  • Fara ut på Björnön och promenera med hundarna
  • Gymma
  • Stå på huvudet
  • Elda utomhus
  • Grilla korv utomhus
TEAM UTOMHUUUUUUUUS. Trots nära feberkänningar vid lunch följde jag med ut på hundpromenad vilket var infernaliskt supermegagött. Att få bli lite kall var också uppfriskande, mot att tappa ytspänningen och bli ett med den kroppstempererade soffan.

I övrigt inget att rapportera. Klart slut.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

My Instagram