fredag 30 mars 2018

Nystart! 28 dar till husinflytt!


Wohooo, hohohoooo! Wohooo, hohohooo!
Ut med det gamla, in med det nya! Bloggmässigt, och boendemässigt. Vi har köpt hus!

DET har äntligen hänt. I slutet av april flyttar jag, min rara sambo och våra två tramshundar från en 2:a i Västerås ut till villa med stor trädgård på landet. Jag längtade i en evighet och nu peakar min adrenalinpepp 24/7 sen vi skrev kontrakt. För att kanalisera har jag pausat Facebook, inte vart in på Hemnet sen vi skrev på huskontraktet, fyllt samlingar på Insta och Pinterest med inspirationsbilder.. och tömt bloggen på gammalt skrot för att ge plats åt något nytt.

Vem är jag? 
Jag är en ounik snöflinga med vissa superkrafter vid namn Jennie. En extrovert hemmamysare som bloggat fram och tillbaka de senaste tio åren och som nu hittat nytt bloggfokus. Under samma tio år har jag skaffat mig en koffert full av högskole/universitets- och YH-poäng samt folkhögskolemeriter, en rad olika bostadsorter på kuppen, och glatt kategoriserat mig som vänster, vegan, feminist och tidspessimist. Nu är jag mest intresserad av att göra grejer än att vara grejer. Gräva i jord, svettas över fuktkatastrofer, googla gärdesgårdskurs, komma ihåg att rulla ut soptunna och förhålla mig till stenar och stubbar som ger fan i vem jag är.

Vad är det för hus?
Ett rött trähus anno 1909 på 150 kv med 4000 hektar trädgårds- och naturtomt. Eget avlopp och VA, förhoppningsvis fiber snart, jordkällare, dubbelgarage, pelletsuppvärmning. Det ingår en gammal pärm med gulnade dokument och ritningar, och i en av kattvindarna på övervåningen har det satts in en bastu! 5 rum och kök - plats för svinmycket tv-spelskonsoller, porslingspudlar, musikinstrument och växter.

Och om allt detta vill jag skriva här. Det blir supermysigt!
Glad påsk!

2 kommentarer: