fredag 11 maj 2018

Repeat, repeat, repeatDet finns ju faktiskt de som har hus som boendeform bara, simpelt så. Inte som en livsstil att hetsa över och identifiera sig med. Åh jösses nej, vi tillhör inte den kategorin. DET HÄR ÄR SÅ FINT. Det slutar inte.

Två stycke glada kompisar kom för hushäng igår och det är som så himla fint att få se det på nytt genom deras ögon, just när vi börjat vänja oss. Citat: "Woo! Oh! Suck! Åh!". Åh indeed, åh! Bara grejen att det är härligare att bjuda på grillad majs nu, när jag slipper stå och handdiska fyrti små vassa majshållare efteråt. Diskmaskin, halleluja. Kompisar, hundar, grill - sommaren 2018 utstakad. 

I övrigt poppar det upp fler och fler nya saker i trädgården som jag inte har en susning om vad är. Så fort jag har något att anteckna ska jag börja föra trädgårdsdagbok för att ha koll på när vad blommar. Den senaste veckans värme har i alla fall gett allting en växtskjuts och mycket har slagit ut, gått i blom och kommit upp. Och jag har inte visat upp många bilder inifrån huset, såklart för att vi fokuserat på allt utomhus snarare än att spika upp tavlor. Regniga dagar, då!

Fortfarande +20° efter 19.30 ❤
'
Världens finaste solregn imorse! Trädgården, och jag med min alldeles för lilla vattenkanna, tackar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar