onsdag 2 maj 2018

Vi har flyttat in!

Purfärsk husfamilj fredag 27/4. Selfiepaus i lådbärandet.

Suck, stön och woppeliwahaaa HURRA - vi har flyttat till hus!

I fredags gjorde vi klart köpet på banken, fick nycklarna och blev introducerade till allt praktiskt i huset av säljarna. Sen tjoade vi hela vägen hem och gjorde en grym jävla insats i att flytta så mycket lådor vi bara orkade, innan en flyttfirma skulle komma på lördagmorgonen och ta våra möbler och resten. Nu BOR vi här! 

Långhelgen har vi ägnat åt att packa upp, flytta in, hälsa på grannar, pyssla med pelletspannan, testa diskmaskinen (!!), i ivern tälja av en sälg i syrenhäcken i brist på tålamod att vänta tills jag köpt en grensåg, köpa en grensåg, bjuda de första gästerna på kaffe.. Med mera med mera. Det är detta själva görande som är så himla himla mysigt, för själva faktumet har jag svårt att riktigt ta in. Återkommer till den filosofin någon annan gång.

Idag jobbar D igen, men jag är ledig resten av veckan. På att-göra-listan står att beställa pellets (två pallar på ingång, check!), ta emot möbelleverans, testa grensågen- och sekatören, packa upp, packa upp och packa upp. Och njuta och ta in allt detta fina!

Ungefär såhär har vi det:


Dör av glädje över att detta är mitt.

Glad vy!Trött och glad huskompanjon i köket.

Flyttkaosmat för kungar - och bubbel.

Vi har tulpaner!


Vi har små blå blommor helt random i gräsmattan!
.. och alldeles egna vitsippor!

Ställen att kissa på: här, där borta, överallt på den här sidan, här till vänster.

2 kommentarer: